Tłuczek do mięsa Practico Galicja jest idealną pomocą w obróbce wszelkiego rodzaju mięsa. Dzięki niemu przyrządzisz soczyste steki, delikatne sznycle i piersi z kurczaka. Dwie powierzchnie do przygotowania (jednak z kolcami, druga gładka) stworzone są tak, by mięso dobrze wchłaniało marynatę lub panierkę. Dodatkowo obróbka powierzchnią płaską sprawia, że mięso jest soczyste bez naruszenia jego wrażliwych włókien.
Wykonany z wysokiej jakości aluminium, posiada antypoślizgową rączkę.Tłuczek umożliwia szybkie rozbijanie mięsa. Antypoślizgowy, miękki uchwyt w kolorze czarnym, wygodnie leży w ręku i gwarantuje ogromną wygodę użytkowania.
Tłuczek łatwy w utrzymaniu czystości. Najlepiej czyścić go ręcznie w wodzie z płynem do naczyń.
Wymiary:
Długość: 18,2cm
Szerokość: 5,5cm
Wysokość: 4,5cm
Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.